12:31 19.01.2011 | Все новости раздела "Батьківщина"

Юлія Тимошенко: Справжній християнин молиться за ворогів і пробачає їм

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає християн у день Богоявлення Господнього звернутися до молитви і попросити прощення у Бога не тільки для своїх родин, але й для опонентів.

"Я не знаю, чесно кажучи, більш сильної дії, чим молитва, і справжній християнин молиться за своїх ворогів і за своїх опонентів, пробачає їм, виключно для того, щоб дати їм шанс стати на світлу сторону життя, і тому я як християнка буду молитися і не тільки сьогодні", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні перед черговим відвідуванням Головного управління Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ, повідомляє її персональний сайт.

Юлія Тимошенко також закликала громадян звернутися до Господа з проханням про підтримку гідного шляху України.   "Прощення – це невід'ємна частина свідомості і життя людини, яка є християнином. Мені дуже хочеться, щоб і політика стала чистішою, щоб вона стала моральнішою, більш справедливою, відданою людям і Україні. І це - те свято, в яке треба про це замислюватися", - переконана вона.

"Сьогодні ми святкуємо Хрещення Ісуса Христа, і я думаю, що в цей день ми розраховуємо на те, що ми можемо зняти свої гріхи через Водохрещу, ми можемо зняти всю важкість з душі. Сьогодні ми можемо сповідуватися – в цей день не тільки тіло омивається водою. Мені хотілось би, щоб всі люди подумали про свою душу про цінність нашого життя", - додала Юлія Тимошенко.

Источник: Батьківщина

  Обсудить новость на Форуме